Work Nation Assessment Test Pass Question (Project Management)
CURRENT NEWS

Work Nation Assessment Test Pass Question (Project Management)

Work Nation Assessment Test Pass Question (Project Management) | Are you ready to score 100% in Work Nation Assessment Test under Project Management, If yes, you are lucky

The following question and answer will give you 100%. Ok, Let Go!

Read:

1. Do you achieve project plan by thoroughly mapping out the steps and resources it will take to complete a project on time and budget?

Ans = Yes

2. What does a project plan need in order to be successful?

Ans = All of the above

3. How do you identify and manage deliveries?

Ans = All of the above

4. While managing a team, what qualities do you look out for in recruiting project personnel?

Ans = All of the above

5. To have a clear communication of the project goals and the effort required to meet them while executing a project, would you prefer to take a sketched out basic outline of your plan, rough ideas and considerations to your team to enable you to invite discussion about what might work rather than simply dictating a process to the team?

Ans = Yes

6. How will you create a project schedule and identify each stage?

Ans = All of the above

7. How will you assign specific tasks to members of the project team?

Ans = All of the above

8. Will you ensure resource availability and allocation before starting a project?

Ans =Yes

9. Will you use project performance measure, appropriate systems, tools and techniques in tracking your milestones??

Ans = Yes

10. How will you perform risk management to minimize project risks?

11. Will you focus on foundation of project, create a structured approach, create a work breakdown structure and continuously manage change as verification techniques to manage changes in project scope, schedule and costs?

Ans = Yes

12. How will you capture, create and maintain comprehensive project documentation?

Ans = All of the above

13. When conducting stakeholder analysis will you expect all stakeholders within management or executive level to have the same power, interest and communication needs?

Ans = No

14. How will you conduct time Management?

Ans = All of the above

15. Will you review the work breakdown structure through initiation, preparation, execution & follow-up?

Ans = Yes

Leave a Reply

Your email address will not be published.